Erstatning ved fejlbehandling eller fejloperation

Har du oplevet uforholdsmæssig mange gener eller måske endda varige mén efter en indlæggelse eller behandling? Så kan det være, at du har været ude for en fejlbehandling eller fejloperation. I sådan et tilfælde, kan du søge erstatning for fejlbehandling. Tøv ikke med at kontakte vores erstatningsadvokater, hvis du mistænker, at du er blevet fejlbehandlet. Du kan også udfylde kontaktformularen i højre side, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

En enkelt fejlbehandling kan give varige mén

Fejlbehandling kan være af meget forskellig karakter fx:

  • En lægefejl
    karakteriseres ved, at lægen kunne have handlet anderledes, hvorved fejlen ville have været undgået
  • Fejl forårsaget af svigtende apparatur.
    der kan være tale om teknisk apparatur, redskaber eller andet udstyr, der er anvendt.
  • Fejlmedicinering
    hvor du er blevet fejlagtigt medicineret enten med den forkerte dosis eller forkerte medicin.

Generne efter fejlbehandling kan være mange og både større og mindre fx smerter, kvalme, svimmelhed og medfører ikke nødvendigvis, at du sygemelder dig. Det er derfor vigtigt, at du ved, at du kan søge erstatning ved fejlbehandling, hvis du er blevet fejlopereret.

Erstatning for fejlbehandling med vores “No cure no pay”

Er du blevet fejlopereret eller fået fejlbehandling, kan du søge erstatning. Der er dog mange, der tøver med at gøre det, da det forbindes som omkostningstungt, når advokater involveres.
Hos Erstatnings-advokater arbejder vi ud fra en “no cure no pay”-politik, der gør, at du ikke skal betale en øre, hvis du ikke er berettiget til erstatning. Og første møde er gratis, så du skal ikke tøve med at få din sag gennemgået af en af vores kompetente advokater.

Patienterstatning for fejloperation giver dig en økonomisk dispensation for mén og gener, derudover kan du få dækket dine eventuelle behandlingsudgifter og relaterede udgifter efterfølgende.
Komplikationer som følge af fejloperation viser sig ikke lige med det samme. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på dit helbred i et stykke tid efter du potentielt er blevet fejlopereret.


Hvornår er der tale om fejlbehandling?

Der er næsten altid gener umiddelbart efter en operation og meget medicin har også bivirkninger. Så hvornår ved du, om du er blevet fejlopereret eller fejlbehandlet? Er generne ualmindelige for det, du har været igennem eller fortsætter de i lang tid efter endt behandling, er der muligvis tale om fejloperation eller fejlbehandling.

Erstatning for fejlbehandling fastsættes efter graden af dine gener. Der er således stor forskel på, hvor stor erstatning du som fejlopereret kan få. Vores erstatningsadvokater har mange års erfaring med erstatning ved fejlbehandling og kæmper desuden altid for, at du får højst mulig erstatning for fejlbehandling.

Vi har kontor i København og Holbæk, men varetager erstatningssager over hele landet. Er du i tvivl eller har du spørgsmål, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvorefter du vil blive kontaktet af en af vores erstatningsadvokater.

Du kan også læse mere om patientskadeerstatning her.

Bliv kontaktet

Vores advokater er medlem af:


Advokatfirmaet Lars Ulrich har
tegnet advokatansvarsforsikring
hos HDI Danmark
Policenr.: 156-08657649-14003